Op 3 november wordt voor de vijfde keer het Quebble professional examen afgenomen voor de personeelsplanningsmodule. Ben je het aanspreekpunt binnen je organisatie voor Quebble? We bieden voor iedereen die getraind is in de personeelsplanning kosteloos het Quebble Professional Examen aan.

We beginnen de dag om 9.30 uur met koffie en thee. Daarna volgt er van 10.00 tot 11.00 een korte uitleg over nieuwe functionaliteiten in het systeem. Van 11.00 tot 11.30 is er tijd voor een vragenronde waarin jullie verheldering kunnen vragen over zaken die niet helemaal duidelijk zijn. Wij raden jullie aan om goed gebruik te maken van dit vragen half-uurtje. Het examen omvat alle functionaliteiten van Quebble, van planning tot rapportages. Hierdoor is het noodzakelijk een zeer brede kennis van het programma te hebben. Ter voorbereiding op het examen kun je zelf natuurlijk alle tabbladen van het systeem even nalopen.

Het examen begint om 11.30 uur, zorg dat je uiterlijk om 11.15 binnen bent. Neem een laptop mee want je mag tijdens het examen Quebble opstarten.  We sluiten de dag af met een lunch zoals jullie die van ons gewend zijn. Het examen wordt gegeven in ons kantoor op Lorentzlaan 3 in IJsselstein.

De dag is dus bedoeld voor iedereen binnen jullie organisatie die getraind is in het volledige personeelsplanningspakket. We hopen dat je hierbij aanwezig kunt zijn. Zijn er binnen de organisatie nieuwe medewerkers die nog niet volledig zijn getraind maar wel de rol van Quebble professional op zich willen nemen? Neem dan even contact op met Petra of Jurian om te kijken of aanvullende training nodig en mogelijk is zodat je met glans slaagt voor het examen.