Op 21 november wordt voor de tweede keer het Quebble professional examen afgenomen. Ben je het aanspreekpunt binnen je organisatie voor Quebble? We bieden voor iedereen die getraind is in de personeelsplanning eenmalig kosteloos het Quebble Professional Examen aan. De eerste sessie van het examen heeft een slagingspercentage van 60% opgeleverd. Alle deelnemers die niet geslaagd zijn mogen deze keer het her-examen doen.

We beginnnen de dag om 10.00 uur met een inloopmoment waar jullie vragen kunnen stellen. Wij raden jullie aan om goed gebruik te maken van dit vragen uurtje. Het examen omvat alle functionaliteiten van Quebble, van planning tot rapportages. Hierdoor is het noodzakelijk een zeer brede kennis van het programma te hebben. Ter voorbereiding op het examen kun je zelf natuurlijk alle tabbladen van het systeem even nalopen.

Het examen begint om 11.00 uur, zorg dat je uiterlijk om 10.45 binnen bent. Neem een laptop mee want je mag tijdens het examen Quebble opstarten.  We sluiten de dag af met een lunch zoals jullie die van ons gewend zijn.

De dag is dus bedoeld voor iedereen binnen jullie organisatie die getraind is in het volledige personeelsplanningspakket. We hopen dat je hierbij aanwezig kunt zijn. Zijn er binnen de organisatie nieuwe medewerkers die nog niet volledig zijn getraind maar wel de rol van Quebble professional op zich willen nemen? Begin volgend jaar organiseren we weer diverse workshops voor specifieke onderdelen van het systeem.