Zoeken op Quebble

Quebble Together voor organisaties

Maak gratis gebruik van Quebble Together, hét platform voor personeelsplanning en matching. Wanneer je je inschrijft via onderstaand inschrijfformulier gaan we samen aan de slag om gaten in je planning op te vullen met medewerkers uit onze nationale flexpool. De Quebble Together software zoekt geautomatiseerd naar matches en wij brengen je in contact met de juiste persoon voor je openstaande dienst. Je regelt vervolgens zelf met deze persoon op welke manier je het beste samen kunt werken.

Door inschrijving voor Quebble Together ga je akkoord met de toepasselijke Bijlage 1 – Pelosa AV incl Verwerkersovereenkomst v3.01

Let op. Quebble Together is slechts een platform voor de planning van personeel en voor matching van planning. Quebble Together staat los van je relatie met de de persoon die voor je aan de slag gaat. Wanneer je persoonsgegevens van je medewerkers of anderen in Quebble Together verwerkt of deelt met andere organisaties, ben je verantwoordelijk voor deze verwerking. Zorg daarom altijd dat je jouw personeel hierover informeert. Voor meer informatie over de verwerking van persoonsgegevens door Pelosa, raadpleeg de privacyverklaring.

 

Kinderopvang Jabadabadoe zeer tevreden met Quebble Together!

‘Wij werken al een tijdje met heel veel plezier met Quebble personeelsplanning. Sinds enkele weken maken wij ook gebruik van Quebble Together. Wat een super initiatief! In één beweging maken we de roosters en zetten we een openstaande dienst door naar Quebble Together.

Binnen een paar dagen krijgen we een berichtje dat er een kandidaat is gevonden om onze diensten in te vullen. Het mooie en makkelijke is dat dit dan weer meteen zichtbaar is in het rooster. En dan is het natuurlijk even spannend, wie komt er invallen… De ervaring die wij hebben met de medewerkers die bij ons hebben ingevallen is boven verwachting. Wat een leuke en goede krachten. Dus meteen weer geboekt voor nog een paar open diensten. We zijn nu al heel positief over Quebble Together en hopen nog veel diensten op deze manier te kunnen vullen!’, aldus Petra Koudstaal.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

"De ervaring die wij hebben met de medewerkers die bij ons hebben ingevallen is boven verwachting"

Wat een super initiatief! In één beweging maken we de roosters en zetten we een openstaande dienst door naar Quebble Together!

Meer weten over Quebble en onze modules?

We komen graag bij je langs om alle mogelijkheden voor jouw organisatie toe te lichten. Klik op de button hiernaast voor een afspraak!