Zoeken op Quebble

Quebble Together voor professionals

Schrijf je hier in voor Quebble Together

Ontzettend goed dat je je wilt inschrijven voor Quebble Together! Samen met jou slaan we de handen ineen om ervoor te zorgen dat alle kinderen een plek hebben op de kinderopvang. Via Quebble Together heb je baangarantie én verdien je gemiddeld meer als in loondienst in de kinderopvang.

  • Bepaal jouw eigen uurtarief
  • Je zit nergens aan vast
  • Flexibel werken om de kinderopvang te helpen
  • Je verdient meer dan in loondienst
  • Je maakt kennis met meerdere opvang organisaties in jouw omgeving

Wil je flexibel werken in de kinderopvang? Of wil je bijspringen op het moment dat er een tekort is aan kinderopvang medewerkers? Schrijf jezelf hieronder in. De Quebble Together software zoekt naar matches en brengt je in contact met de juiste organisatie. Wij verstrekken aan hen jouw e-mailadres en telefoonnummer. Je regelt vervolgens zelf met deze organisatie op welke manier jullie het beste samen kunnen werken.

Let op: Quebble Together is slechts een platform voor de planning van personeel en voor matching van planning. Quebble Together staat los van jouw relatie met de onderneming waarvoor je aan de slag gaat. Heb je vragen over hoe de organisatie omgaat met jouw persoonsgegevens? Raadpleeg dan de privacyverklaring van de betreffende organisatie. Voor meer informatie over de verwerking van persoonsgegevens door Pelosa, raadpleeg onze privacyverklaring.

Meer weten over Quebble en onze modules?

We komen graag bij je langs om alle mogelijkheden voor jouw organisatie toe te lichten. Klik op de button hiernaast voor een afspraak!