Zoeken op Quebble

Het speciaal onderwijs.

Dé plek waar een speciaal kind zich ontwikkelt. En Quebble helpt daarbij. Met alle communicatie op één centraal punt.

Daarom bieden we het onderwijs een ideale plek waar alle communicatie rondom de ontwikkeling van het kind samen komt. Communicatie naar de ouders toe, maar ook tussen professionals onderling. Alles op één platform, met één login en waar je alles met één klik kan regelen.

Omdat het kind centraal staat, bepalen de ouders wie bij Quebble op het ‘kindschrift’ is aangesloten. Alleen de leerkracht of ook de andere professionals die bij het kind betrokken zijn. Zo is alle relevante informatie voor iedere belanghebbende inzichtelijk en eenvoudig op één centrale plek te vinden.

Een aantal voorbeelden waaruit de efficiency van Quebble blijkt:

  • Als een kind even niet zo lekker in zijn of haar vel zit, kunnen de ouders dat laten weten via het ‘kindschrift’. Op die manier kan de iedereen hier rekening mee houden.
  • Als de fysiotherapeut een bepaalde oefening met het kind nodig vindt kan deze dat in het schift delen. Iedereen weet wat er speelt en kan het kind steunen bij de oefeningen.
  • Ouders kunnen ook foto’s delen via het schrift zodat deze op het digibord kunnen worden getoond. Hierdoor kan tijdens het kringgesprek besproken worden wat het kind dit weekend allemaal heeft gedaan.
  • Als een kind ziek is, kunnen de ouders het kind eenvoudig afmelden via de App. En wanneer het weer naar school komt, melden ze het kind net zo makkelijk weer aan.

het online heen-en-weer-schriftje rondom je kind

Wist je dat er per week wel tot 18 volwassenen betrokken zijn bij het opvoeden van je kind? Ik ook niet. Kun je je dan ook voorstellen dat het niet eenvoudig is om iedereen geregeld te spreken? Ik wel.

Onze producten voor het speciaal onderwijs

Heen-en-weer schriftje

Quebble is het meest uitgebreide portaal voor ouders. Met Quebble heb je de volledige administratie van de kinderopvang van je kind in één App overzichtelijk bij elkaar. Offertes, facturen, contracten. Een extra dag aanvragen of een dag ruilen. Je kind aanmelden voor flexibele opvang, of juist doorgeven dat hij of zij ziek is. Staan er documenten klaar die ondertekend moeten worden? Geen probleem, ook dat doe je simpel met de App....
Lees verder

Quebble OuderApp

‘Hoe was het op school, heb je nog leuke dingen geleerd?’ Een veelgehoorde vraag. En terecht. Want het onderwijs speelt voor de ontwikkeling van een kind een hele belangrijke rol. Alleen wanneer er sprak is van een kind met bijvoorbeeld het syndroom van down is zoiets vaak wat ingewikkelder......
Lees verder

Quebble Roosterplanning voor speciaal onderwijs

Elke school binnen een scholengroep heeft een eigen karakter, werkwijze en taakbeleid. Doordat de roosters eenvoudig te kopiëren zijn, bespaart u veel tijd. U kunt eenvoudig een standaard rooster opstellen en per locatie de juiste medewerkers invoegen....
Lees verder

Quebble Pro voor de professionals in het speciaal onderwijs

Met een handige App hebben invalleerkrachten altijd actueel inzicht op het rooster en kunnen zij eenvoudig opgeven wanneer zij beschikbaar zijn. De invalpool heeft daardoor direct inzicht in wie zij kunnen oproepen om in te vallen....
Lees verder

Meer weten over Quebble en onze modules?

We komen graag bij je langs om alle mogelijkheden voor jouw organisatie toe te lichten. Klik op de button hiernaast voor een afspraak!