Zoeken op Quebble

Quebble Together Voorwaarden

Quebble Together is een omvangrijke en complexe operatie. Om dit in goede banen te leiden hebben we een aantal voorwaarden opgesteld. Deze voorwaarden sluiten zoveel als mogelijk aan bij de bestaande voorwaarden van Quebble.

Ons privacystatement en cookieverklaring die van toepassing is vind je hier

Organisaties

Voor organisaties is het volgende van belang:
Maak tot eind 2020 gratis gebruik van Quebble Together, hét platform voor personeelsplanning en matching van de personeelsplanning met andere organisaties. Wanneer je je inschrijft via dit inschrijfformulier kunnen organisaties binnen een straal van 25 km zien of je capaciteit van hen nodig hebt en andersom kunnen zij zien wanneer medewerkers van jouw organisatie inzetbaar zijn om gaten in hun planning op te vullen. De Quebble Together software zoekt geautomatiseerd naar matches en brengt je in contact met de juiste organisatie of persoon. Je regelt vervolgens zelf met deze organisatie of persoon op welke manier je het beste samen kunt werken.

Let op: Quebble Together is slechts een platform voor de planning van personeel en voor matching van planning. Quebble Together staat los van je relatie met de persoon die voor jou aan de slag gaat. Wanneer je persoonsgegevens van je medewerkers of anderen in Quebble Together verwerkt of deelt met andere organisaties, ben je zelf verantwoordelijk voor deze verwerking. Zorg daarom altijd dat je jouw personeel hierover informeert. Voor meer informatie over de verwerking van persoonsgegevens door Pelosa, raadpleeg de privacyverklaring.

 

ZZP/Vrijwilligers

Voor ZZP-ers en vrijwilligers is het volgende van belang:
Ben je in het bezit van een VOG? Maak gratis gebruik van Quebble Togehter en stel jezelf via ons platform beschikbaar voor de kinderopvang. Wanneer je je inschrijft via dit inschrijfformulier kunnen organisaties binnen een straal van 25 km zien of je ruimte voor hen hebt in je planning. De Quebble Together software zoekt geautomatiseerd naar matches en brengt je in contact met de juiste organisatie. Wij verstrekken aan hen jouw e-mailadres en telefoonnummer. Je regelt vervolgens zelf met deze organisatie op welke manier jullie het beste samen kunnen werken.

Let op: Quebble Together is slechts een platform voor de planning van personeel en voor matching van planning. Quebble Together staat los van jouw relatie met de onderneming waarvoor je aan de slag gaat. Heb je vragen over hoe de organisatie omgaat met jouw persoonsgegevens? Raadpleeg dan de privacyverklaring van de betreffende organisatie. Voor meer informatie over de verwerking van persoonsgegevens door Pelosa, raadpleeg onze privacyverklaring.

Algemene Voorwaarden en Verwerkersovereenkomst

Download hier de toepasselijke Algemene Voorwaarden en Verwerkersovereenkomst van Pelosa Network Engineering BV

Bijlage 1 – Pelosa AV incl Verwerkersovereenkomst v3.01

Meer weten over Quebble en onze modules?

We komen graag bij je langs om alle mogelijkheden voor jouw organisatie toe te lichten. Klik op de button hiernaast voor een afspraak!