Zoeken op Quebble

Als ouder wil je uiteraard alles weten over je kind.

Quebble brengt al deze informatie, heel overzichtelijk en efficiënt, op één centraal platform bij elkaar.

Quebble

Alles over je kind op één centrale plek

Bij Quebble is alle informatie, communicatie en administratie uit verschillende systemen eenvoudig op één centrale plek terug te vinden. Inzichtelijk voor ouders, maar ook voor medewerkers van een IKC. Leerkrachten, medewerkers van de opvang en andere pedagogisch medewerkers kunnen elkaar zo aanvullen en versterken en samen de ontwikkeling van een kind zo optimaal mogelijk sturen. Hierdoor kan er efficiënter worden gepland, kunnen ouders op één centrale plek aangeven als hun kind ziek is (in plaats van meerdere telefoontjes te moeten plegen) en wordt er tijd en kosten bespaard. En dat alles in één systeem. Op één portaal en met één login.

Anneloes Berends

Dit is de content van Anneloes Berends

Als ouder wil je uiteraard alles weten over hoe je kind het doet op school, de opvang of in een IKC. Want alles draait om zijn of haar ontwikkeling. Dat kan soms een hele berg informatie zijn die via verschillende kanalen bij je terecht komt. En dat is niet altijd even efficiënt. Maar met Quebble wel. Want daar staat al deze informatie overzichtelijk in één App bij elkaar.

Met de Quebble App vind je heel eenvoudig alle vorderingen van je kind terug. Hoe gaat het op de voorschoolse opvang? Wat zijn de laatste schoolprojecten? Waar gaat het schoolreisje naar toe en wanneer is dat ook alweer precies…? Wanneer zijn de schoolvakanties en ouderavonden?

Maar ook inzage in de schoolrapporten en de voortgang kan gemakkelijk via de App worden ingezien en kan je als ouder een kind heel eenvoudig ziek of weer beter melden. Maar daar houdt het niet op. Er is nog veel meer mogelijk met Quebble. We kunnen dat het beste laten zien aan de hand van een aantal voorbeelden:

En dit zijn nog maar een paar voorbeelden die aangeven wat Quebble voor je kan betekenen. En het mooiste is misschien nog wel dat je de App helemaal gratis downloadt in de App store.

Klik hier en download de App!

De oplossingen van Quebble

Basisonderwijs

Kinderopvang en onderwijs gaan steeds vaker samen. Soms is dit in de vorm van een samenwerking tussen twee organisaties maar ook steeds vaker wordt de opvang door de onderwijs stichting zelf opgezet...

Verder lezen

IKC

Een Integraal KindCentrum. De meest ideale samenwerking tussen opvang en onderwijs. Waarbij het kind één leerlijn doorloopt. Maar hoe optimaal is die samenwerking? Kan het niet op bepaalde punten nóg efficiënter? Volgens Quebble wel.

Verder lezen

Kinderopvang

Binnen de kinderopvang zijn er veel verschillende informatiestromen. Planningen van medewerkers, kindplanningen, urenadministratie, vakantiedagen, afmeldingen, zwemlessen, excursies. Noem maar op...

Verder lezen

Speciaal onderwijs

‘Hoe was het op school, heb je nog leuke dingen geleerd?’ Een veelgehoorde vraag. En terecht. Want het onderwijs speelt voor de ontwikkeling van een kind een hele belangrijke rol. Alleen wanneer er sprak is van een kind met bijvoorbeeld het syndroom van down is zoiets vaak wat ingewikkelder...

Verder lezen