Quebble NextGen, een mooie uitdaging

‘Wat me meteen opviel bij Pelosa/Quebble was de passie. Ik heb 25 jaar bij ORTEC, de marktleider in planningssoftware, gewerkt en ik herinner me hoe we begonnen met een klein team van wiskundigen en econometristen.

ORTEC is heel groot geworden, ik groeide daarin mee, maar dan verandert een bedrijf natuurlijk. Er ontstaan veel beslissingslagen, het pioniersgevoel wordt minder. Ik voel me het best op m’n plek binnen de dynamiek van een scale-up. Bij Quebble voel en proef ik die drive nog helemaal. Een team van jonge enthousiaste mensen, die de kinderopvang met slimme oplossingen naar een hoger niveau brengt. Het klikte dan ook meteen. Ik deel de toekomstvisie van directeur Peter van Zijl dat kinderopvang en onderwijs steeds vaker samengaan en verder zullen integreren. Ik wil graag helpen om de ambities van dit bruisende bedrijf te realiseren.

Mijn eerste uitdaging is om ons nieuwe product Quebble NextGen succesvol in de markt te zetten. Dit is een nieuwe generatie software die onze marktvisie volledig ondersteunt. Quebble NextGen is een uniek product met een geïntegreerde oplossing voor kindplanning en personeelsplanning. In de toekomst zal het product verrijkt worden met wiskundige modellen voor het optimaliseren van de planning. Dit is het werkgebied waar ik meer dan 25 jaar ervaring meebreng. Dat gaat onze klanten niet alleen veel tijd en kosten besparen, maar maakt het werken ook makkelijker en plezieriger. Ik ga er met dit ambitieuze team voor zorgen dat ons nieuwe product snel en succesvol op de markt komt. Daar heb ik alle vertrouwen in. Een mooie uitdaging.’