Wie met kinderen werkt, werkt met zijn hart. Dat geldt ook voor een softwarebedrijf dat onderwijs en kinderopvang ondersteunt. Mijn doel als directeur van Pelosa is om pedagogisch professionals te helpen om hun werk zo goed mogelijk te doen. Het uitgangspunt is simpel. Moeilijke dingen makkelijk maken. Tijdrovende taken efficiënt maken.

Pedagogisch professionals zijn in dit vak gestapt omdat zij kinderen willen begeleiden in hun ontwikkeling, niet om te administreren. Daarom zijn onze systemen handig en gebruiksvriendelijk, of het nu gaat om maatwerk kindplanning en slimme personeelsroostering of om een betrouwbare financiële administratie.

Managers hebben data tot hun beschikking voor een efficiënte en financieel gezonde bedrijfsvoering en de vakman of vakvrouw op de werkvloer kan zich helemaal wijden aan zijn/haar passie.
Met Quebble Professional faciliteren we het werk van al die betrokken beroepskrachten. Professionals die dagelijks bezig zijn met misschien wel het grootste maatschappelijke belang en een superbelangrijke taak hebben: zorgen voor een optimale ontwikkeling van kinderen, de mens van morgen. Daar kom ik mijn bed voor uit!

Dat is overigens niet alleen de visie van deze ambitieuze directeur. Ik ben heel trots op ons team. Eén voor één mensen met hart voor hun vak. Hart voor úw vak.

Peter is columnist voor het Vakblad Management Kinderopvang. Lees zijn columns hier.